Word sponsor

Word ook sponsor van de Rotary Santa Run!

Hoofdsponsor

Vermelding als hoofdsponsor in alle eigen publicaties m.b.t. de Rotary Santa Run met groot logo (betreft mailings, e-mailberichten, persberichten, startbewijzen en website). Het recht een presentatiezuil of vergelijkbaar op het vertrek/finish podium/boog te plaatsen, alwaar ook de fotomomenten plaats vinden. Het recht uw organisatie als hoofdsponsor te noemen en het logo van het evenement te gebruiken. Tien Rotary Santa Run deelnemerspakketten. Uitdrukkelijke vermelding van de naam van uw organisatie bij het begin en het einde van het evenement.

Subsponsor

Vermelding als subsponsor in alle eigen publicaties m.b.t. deze Rotary Santa Run met middelgroot logo (betreft mailings, e-mailberichten, persberichten en website). Vijf Rotary Santa Run deelnemerspakketten. Uitdrukkelijke vermelding van de naam van uw organisatie bij het begin en aan het einde van het evenement.

Sponsor

Naamsvermelding op de website met logo banner (klein) en verwijzing naar eigen website.

Vriend van Santa

De mogelijkheid om een ‘tailor made’ sponsorpakket naar eigen keuze samen te stellen. Neem hiervoor contact met de organisatie op.
U kunt natuurlijk ook dit goede doel financieel steunen en een bedrag overmaken op rekeningnummer NL43SNSB0934994412  t.n.v. Rotary Club ‘s-Gravenhage – Kijkduin o.v.v. Rotary Santa Run 2018.